ŞANLIURFA / HALİLİYE - ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi

BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ (BİGEP)

Şanlıurfa Valiliği himayesinde, ilgili kurum ve kuruluşlar ile iş birliği halinde yürütülen  "Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)" Bilgilendirme Toplantısı Okul Müdür Yardımcısı Ahmet ESİN ve Okul Rehber Öğretmeni  Serkan GÜÇ'ün Başkanlığınında  yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği himayesinde yapılan  "Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi" (BİGEP) ile Şanlıurfa ilinde akademik başarının artırılması ve desteklenmesi hedeflenmektedir. Akademik alandaki mevcut durumun belirlenmesi ve iyileştirilmesi, bu kapsamda yapılabilecek çalışmaların planlanması ve hayata geçirilmesi,  yönetici ve öğretmenlerin mesleki bilgi ve deneyimlerinin artırılması, velilerin eğitim öğretim sürecine aktif biçimde katılımlarının sağlanması ve öğrencilerin akademik alandaki başarısının artırılmasına yönelik planlanan faaliyetlerin  yaygınlaştırılması,  eğitim potansiyelinin artırılmasına yönelik  okulumuzda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

11-12-202311-12-202311-12-202311-12-202311-12-2023

Yayın: 11.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 13:12 - Görüntülenme: 202