ŞANLIURFA / HALİLİYE - ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi

ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi

Adres
KARSIYAKA MAH. FAHREDDİN PAŞA CAD. ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ BLOK NO 15F HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Çeaş Anadolu Lisesi’ni okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile; Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen,Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yetiştiren,Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren,Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
2011-2012 LYS sınav sonucunda 7 tıp, 3 Diş Hekimliği, 3 eczacılık, 10 Hukuk,39 mühendislik, diğer bölümler 35, toplam kazanan 97, başarı oranı yüzde 47 2010-2011 LYS sınav sonucunda 6 tıp, 2 Diş hekimliği, 6 Eczacılık, 10 Hukuk, 22 Mühendislik, 29 diğer bölümler, toplam kazanan sayısı 75 2009-2010 LYS sonuçlarına göre 5 tıp, 1 Diş hekimliği, 11 Hukuk, 12 Mühendislik, 34 diğer bölümler olmak üzere toplam kazanan sayısı 63
Başlama: 08:00 Bitiş: 15:20
Ulaşım
Şehir merkezinden Sırrın Karşıyaka Mahallesine, Su-Kay´a ve Cumhuriyet parkına gelen 52 ve 55 nolu Belediye otıbüsleri ile gelinebilir.
Okulumuzun yan tarafında Su-Kay, Cumhuriyet parkı yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Haliliye Merkez semtine bağlı Karşıyaka Mahallesinde Zeytin Dalı Eğitim Kampüsünde yer almaktadır.